مقاله ای درمورد بررسی مقدماتی کارگاه باس داکت

دانلود مقاله ای درمورد بررسی مقدماتی کارگاه باس داکت تحقیق طراحی باس داکت دانلود کارآموزی در کارگاه باس داکت انواع باس داکت سیستم باس داکت سازنده باس داکت محاسبات باس داکت استاندارد باس داکت کاتالوگ باس داکت کاربرد باس داکت معایب باس داکت مقاله باس داکت تحقیق باس داکت

Preliminary study workshop bus duct

 

دانلود تحقیق بررسی مقدماتی کارگاه باس داکت دستگاهی است سبک، قابل حمل و بسیار دقیق جهت انجام عملیات پخ زنی به صورت خودکار می‌باشد. اهمیت پخ زنی لبه‌ها همراه با سرعت بالا موجب شده است که دستگاه پخ زنی که قابلیت حمل به هر نقطه از کارگاه را دارد مورد استقبال شدید صنایع خودروسازی

موضوع : مقاله ای درمورد بررسی مقدماتی کارگاه باس داکت
اصطلاح Bus Duct‌ شامل دو کلمه Duct‌ به معنای مجرا و Bus‌ به معنای گذرگاه می‌باشد که در واقع گذرگاه عبور می‌باشد در مقاله‌های نیروگاهی اصطلاح Bus Duct‌ در مورد اتصالات اصلی ژنراتور به کار می‌رود که به منظور انتقال برق فشار قوی (ولتاژ بالا) و تقسیم این ولتاژ بالا درون conductor‌ به کار می‌رود.
یکی از تجهیزات اصلی Bus Duct‌ لوله‌های باس داکت است که شامل پوسته و ondutor‌c می‌باشد که ondutor‌c به وسیله مقره‌هایی از جنس سرامیک در محل مخصوص به خود درون پوسته قرار می‌گیرد.
کارگاه باس داکت و تجهیزات آن
کارگاه باس داکت با مساحت ۲۲۰۰ متر مربع، با قابلیت ساخت انواع باس داکت‌های استاندارد تا ولتاژ ۲۰kv‌ و توان انتقالی ۵۰۰MVA‌ و قابلیت ساخت (با نصب تجهیزات مناسب) باس داکت SF6‌می باشد که دارای تولید متوسط روزانه ۱۰ متر انواع باس داکت می‌باشد. پروسه تولید در کارگاه شامل آماده سازی قطعات با ابعاد مشخص، مونتاژ اولیه، ایجاد پوشش مناسب در صورت لزوم (از قبیل رنگ و نقره‌کاری)، مونتاژ ثانویه، کنترل کیفیت و بسته‌بندی می‌باشد. این پروسه در ایستگاه‌های مختلف انجام می شود که عبارتند از:
ایستگاه دپوی ورق
در این ایستگاه ورق‌های آلومینیومی با ابعاد مختلف (ورق‌های با ضخامت، ۰٫۳‌، ۵mm،
۳mm، ۱۵mm 1mm، ۶mm‌ و…) دپو می‌گردد که جهت ساخت قطعات مختلف به کار می‌رود. این ورق‌ها اغلب از جنس All050 یا All350‌می باشد. اطلاعات مفصل راجع به ترکیب شیمیایی این آلیاژها در استاندارد DIN EN573-3‌ آمده است که در ذیل به اختصار به آن اشاره شده است:
آلیاژهای All050‌و All350 ‌ ، آلیاژهای کارپذیر آلومینیوم بوده که مطابق استاندارد با چهار عدد مشخص شده‌اند، عدد اول از سمت چپ (۱) نشان دهنده گروه آلیاژی آلومینیوم با خلوص بالا، عدد دوم از سمت چپ بیانگر نوع آلیاژ (با توجه به ترکیب شیمیایی) و دو عدد اخر (۵۰) بیانگر خلوص آلیاژ آلومینیوم می‌باشد. مثلا Al 1050‌ دارای ۹۹٫۵۰‌درصد آلومینیوم خالص در ترکیب می‌باشد.
ورق آلومینیوم ۱۳۵۰ ‌جهت مقاله‌های آبی و آلومینیوم ۱۰۵۰‌که شامل لوله‌های آماده می‌باشد جهت مقاله‌های حرارتی به کار می‌رود.
(۱)دستگاه پخ زنی
دستگاهی است سبک، قابل حمل و بسیار دقیق جهت انجام عملیات پخ زنی به صورت خودکار می‌باشد. اهمیت پخ زنی لبه‌ها همراه با سرعت بالا موجب شده است که دستگاه پخ زنی که قابلیت حمل به هر نقطه از کارگاه را دارد مورد استقبال شدید صنایع خودروسازی و … قرار می‌گیرد. این دستگاه برای پخ زنی ورق‌ها و یا لوله‌های فلزی اعم از آلومینیوم، آهن و فولاد با ضخامت‌های متغیر از ۶ الی ۴۰ (mm) طراحی گردیده و قادر به ایجاد پخ‌هایی به عمق ۱۲ (mm) (و ۲۴ میلیمتر به صورت جناقی) می‌باشد.
دستگاه مزبور برای پخ زنی ورق‌های طویل یا دوار، لوله‌هاو یا حتی قطعات کوچکتر کاملا مناسب بوده و با قرار گرفتن بر روی قطعه کاری، به صورت اتوماتیک حرکت نموده و با سرعت بالا (۳ متر در دقیقه) عملیات پخ زنی را در چهار زاویه مختلف (۵/۲۲ و۳۰ و ۵/۳۷ و ۴۵ درجه) انجام می‌دهد.
ضمنا نظر به اینکه تیغچه‌های فرز دستگاه پخ زنی از آلیاژهای بسیار مستحکم و مقاوم تهیه گردیده و به طوری که پخ زنی ۲۰۰۰ متر ورق را برای هر تیغچه میسر می‌سازد. بدیهی است که استفاده از دستگاه مذکور در مقایسه با شیوه‌های سنتی هزینه‌ها را به میزان قابل ملاحظه‌ای تقلیل می‌دهد.
(۲) دستگاه قیچی ۱۶ میلی متری (گیوتین ۲۴ تنی)
به کمک این دستگاه می‌توان ورق‌ها و قطعات آلومینیومی و فولادی را برش داد.
از این دستگاه بیشتر برای برش ورق‌های آلومینیومی تا ضخامت ۲۰ میلیمتر و آهن آلات تا ضخامت ۱۶ میلیمتر استفاده می‌شود. حداکثر طول برش ورق نیز ۳۱۲۵ میلیمتر می‌باشد. ضخامت برش st42 (mm16)، st50 (mm15) و st60‌ (mm14) است.
(۳)اره نواری (Band sawing machine)
این دستگاه برای برش قطعات مختلف با ضخامت‌های متفاوت به کار می‌رود. به کمک این دستگاه هم چنین می توان قطعات را بر حسب زوایای ۳۰ و ۴۵ درجه نیز برش داد. ماکزیمم ابعاد قطعه کار به وسیله این دستگاه در زوایای مختلف در جدول زیر آمده است.
دانلود تحقیق بررسی مقدماتی کارگاه باس داکت
بررسی مقدماتی کارگاه باس داکت
فهرست مطالب
آشنایی با کارگاه باس داکت
مقدمه
کارگاه باس داکت و تجهیزات آن
(۱) ایستگاه دپوی ورق
(۲) ایستگاه پخ زنی
(۳)ایستگاه دپوی ضایعات
(۴)ایستگاه شیت ورق
(۵) ایستگاه Rooling ورق کنداکتور
(۷)ایستگاه شابلن بری
()ایستگاه پولیش کاری و سنگ‌زنی
(۸)ایستگاه والس و ایستگاه Rooling
(۹) ایستگاه flaxible
(۱۰)ایستگاه خط انتقال پوسته و کنداکتور
(۱۱)ایستگاه نهایی مونتاژ اسپول‌های مقاله‌های آبی
(۱۲)ایستگاه مونتاژ ترانک آنسالدو
(۱۳)ایستگاه ساخت suporting
(۱۴)ایستگاه Packing
(۱۵)ایستگاه جوشکاری کنداکتور
(۱۶) ایستگاه تست Electrical
تجهیزات کارگاه باسداکت
بررسی تجهیزات کارگاه باس داکت
(۱)دستگاه پخ زنی
(۲) دستگاه قیچی ۱۶ میلی متری (گیوتین ۲۴ تنی)
(۳)اره نواری (Band sawing machine)
کارگاه رنگ باس داکت
تجهیزات استقرار یافته در کارگاه رنگ باس داکت
واحدهای نقل و انتقال دوران
واحد شستشو و چربی گیری
واحد رنگ آمیزی
واحد کوره پخت رنگ
واحد شستشو و رنگ دستی
دستگاه نورد
دستگاه دکویلر
دستگاه جوش MIG
دستگاه والس
بررسی روند تولید کارگاه باس داکت
گزارش تولید قطعات
– ارایه چند پیشنهاد به منظور بهبود روند کیفی و کمی تولید
بررسی جوشکاری به روش MIG‌ در کارگاه باسداکت
مشخصات و کاربرد فرآیند MIG
تجهیزات جوشکاری
روش MIG جوشکار
(آلومینیوم خالص) گروه W21 – الف
آشنایی با کارگاه باس داکت۸-۳
تجهیزات کارگاه باس داکت۱۶-۹
بررسی روند تولید کارگاه (از تاریخ ۱۴/۸/۸۴ لغایت ۱۴/۹/۸۴)۲۵-۱۷
ارائه چند پیشنهاد به منظور بهبود روند کیفی و کمی تولید۲۷-۲۶
بررسی جوشکاری به روش MIG‌ در کارگاه باس داکت۴۳-۲۸


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 42

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط