گزارش کارآموزی ساختمان

دانلود مقاله کارورزی با عنوان دانلود گزارش کارآموزی ساختمان در قالب ورد و قابل ویرایش و در ۴۵ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.


بخش اول کلیات ساختمان :
۱- ساختمانهای بتنی:
ساختمان بتنی ساختمانی است که برای اسکلت اصلی آن از بتن آرمه ( سیمان , شن, ماسه و فولاد بصورت میله گرد ساده و یا آجدار) استفاده شده باشد . در ساختمانهای بتنی سقفها به وسیله تاوه (دال) های بتنی پوشیده می شود , و یا از سقفهای تیر چه و بلوک و یا سایر سقف ها ی پیش ساخته استفاده می گردد . و برای دیوارهای جدا کننده ( پارتیشن ها ) ممکن است از انواع آجر مانند سفال تیغه ای , آجر ماشینی سوراخ دار , آجر معمولی کوره ای و یا تیغه کچی و یا چوب استفاده شده و ممکن است از دیوار بتون آرمه هم استفاده شود .
در هر حال در این نوع ساختمانها شاه تیرها و ستونها از بتن آرمه (بتن مسلح) ساخته می شود .

۲- ساختمانهای فلزی
در این نوع ساختمانها برای ساختن ستونها و پلها از پروفیلهای فولادی استفاده می شود . در ایران معمولا|” ستون ها را از تیر آهنهای I دوبل و یا بال پهن های تکی (آهنهای هاش ) استفاده می نمایند و همچنین برای اتصالات از نبشی – تسمه و برای زیر ستون ها از صفحه ی فولادی استفاده می شود و معمولا” دو قطعه را بوسیله جوش به همدیگر متصل می نمایند . سقف این نوع ساختمانها ممکن است تیر آهن و طاق ضربی باشد و یا از انواع سقفهای دیگر از قبیل تیرچه بلوک و غیره ایتفاده گردد .
برای پارتیشن ها می توان مانند ساختمانهای بتونی از انواع آجر و یا قطعات گچی و یا چوب یا سفالهای تیغه ای استفاده نمود.
در هر حال جدا کننده ها می باید از مصالح سبک انتخاب شوند.

۳- ساختمانهای آجری
در ساختمانهای کوچک که از چهار طبقه تجاوز نمی نمایند می توان از این نوع ساختمان استفاده نمود . اسکلت اصلی این نوع ساختمانها آجری بوده و برای ساختن سقف ها در ایران معمولا” از پروفیلهای فولادی I (تیرآهن I ) و آجر بصورت طاق ضربی استفاده می گردد . و یا از سقف تیرچه و بلوک استفاده می شود . در این نوع ساختمانها برای مقابله با نیروی جانبی مانند زلزله باید حتما” از شناژهای روی کرسی چینی و زیر سقفها استفاده شود .

۴- ساختمانهای خشتی و گلی
این نوع ساختمانها در شهر ها به علت گرانی زمین کمتر ساخته می شود و بیشتر در
روستاهای دور که دسترسی به مصالح ساختمانی مشکل تر است مورد استفاده قرار می گیرد .
اسکلت اصلی این نوع ساختمانها از خشت خام وگل می باشد و تعداد طبقات آن از یک طبقه تجاوز نمی کند و در مقابل نیروهای جانبی مخصوصا” زلزله به هی وجه مقاومت نمی نمایند . باید از ساختن این نوع ساختمانها مخصوصا” در مملکت ما که از مناطق زلزله خیز دنیا می باشد جلوگیری به عمل آید .
بجز انواع فوق ساختمانهای دیگری نیز وجود دارد مانند ساختمانهای چوبی که بیشتر در نواحی مرطوب که دارای جنگلهای فراوان بوده و در نتیجه چوب به قیمت ارزان در دسترس قرار می گیرد ساخته می شود . مانند شهر های جنوبی اطریش ویا بعضی از ایالات آمریکا . ساختمانهای چوبی در ایران به علت کم بودن جنگل کمتر ساخته می شود و همچنین ساختمانهای سنگی که بیشتر در مناطق کوهستانی مورد استفاده قرار می گیرد , ممکن است ساختمانی مرکب از دو یا چند نوع از انواع فوق ساخته شود مانند ساختمانهای فلزی و آجری و غیره .

ب- انواع ساختمان از لحاظ مصرف
ساختمانها از لحاظ کاربرد به انواع ساختمانهای مسکونی , اداری , بیمارستان ها , انبار ها , مدارس و مکانهای عمومی مانند باشگاه ها و ورزشگاه ها و غیره تقسیم می شود , که
مطالعه در این زمینه بیشتر بعهده مهندسین معمار می باشد.

بخش دوم : مشخصات اولیه محل مقاله :
این مقاله شامل ۵۹۲ واحد به نام میثاق می باشد که مورد مشارکت شرکت جهاد خانه سازی ومسکن و شهر سازی می باشد . کارفرما در این مقاله شخص خاصی نمی باشد بلکه شرکت جهاد خانه سازی , به عنوان کارفرما انجام دهند مقاله قرار داده شده است . مالکیت این واحد ها به صورت اشتراکی بین شرکت جهاد خانه سازی و سازمان مسکن و شهرسازی است که در هنگام ساخته شدن واحد ها پیش فروش می شوند و پس از اتمام کار مابقی وجه ساختمان ساخته شده دریافت می گردد .
مقاله میثاق از تیپ های C,B,A تشکیل شده است تیپ A به ۴ بلوک وتیپ B تیر به ۴ بلوک و تیپ C به ۲ بلوک تعلق می گیرد هر یک از بلوک ها در این مقاله ۱۰ طبقه مسکونی همراه با پیلوت و زیر زمین تقسیم می شود که هر طبقه شامل ۸ واحد مسکونی می باشد ضمنا” تیپ های نام برده به صورت ۲به ۲ با هم مشابه می باشند.
زمین انتخاب شده برای این مقاله میدان امام حسین (ع) – شهرک الغدیر است مساحت کل زمین مذکور m19000 می باشد سطح اشغال شده در این مقاله ۳۵% است و تعداد واحد های بلوک ۸۰ واحد می باشد که از این تعداد در بلوک A (40) واحد به صورت دو خوابه و ۲۰ واحد به صورت سه خواب و ۲۰ واحد دیگر به صورت تک خوابه است همچنین در بلوک B (20) واحد دو خوابه و ۲۰ واحد سه خوابه و ۲۰ واحد دیگر تک خوابه است و بلوک C تیر از ۴۰ واحد تشکیل شده است .
مساحت بلوک A حدود ۸۰۵ متر مربع و مساحت بلوک B تیر ۵/۶۰۸ متر مربع و مساحت بلوک C تیر ۵۰/۴۴۱ متر مربع است منطقه مورد نظر برای قرار گرفتن این بلوک ها از سه طرف به خیابان متصل است که از طرف شمال به یک خیابان ۱۸ متری و ازطرف جنوب به خیابان ۳۵ متری و از طرف شرق به خیابان ۲۵ متری متصل می باشد . ورودی کلی این منطقه از دو طرف شمال و جنوب می باشد.
هر یک از بلوک ها دارای آسانسوری با ظرفیت kg 450 است یعنی هر آسانسور به صورت ۶ نفره و برای هر نفر kg 75 وزن را تحمل می کند .
هم اکنون بلوک ۱A و ۲A در حال ساخته شدن است که بلوک A به صورت ۱۰ طبقه مسکونی و ۲ طبقه پارکینگ که انبارها در پارکینگ که انبار در پارکینگ قرار داده شده است به ازای هر واحد یک انباری و به ازای هر بلوک ۲ داه پله مجزا وجود دارد که در طبقات زوج این راه پله ها به هم متصل شده اند که جهت مواقع اضطراری همچنین با وجود آسانسور راه پله های ارتباطی , راه پله ها حکم راه فرار را ایفا می کند . راه پله های مورد استفاده در این بلوک به صورت سه گوشی است .
هریک از بلوک ها دارای زاویه نگهبانی ( اتاق نگهبانی ) است .

بخش سوم : سقف بلوک
بلوک احداث شده یعنی بلوک A دارای دو مدل سقف است که در کل تنها از نوع تیرچه بلوک است اما از نظر بلوک استفاده شده دو نوع است که سقف طبقات با پیلت و سازه آن ها فولادی می باشد که نوع اتصالات مختلط گیردار و باربندی شده می باشد . سقف های طبقات از پانل های نسوز ساخته شده است .
در صنعت بین المللی و پیشرفته امروزی ساختمان اکنون بلوک های سبک به صورت سقفی یا دیواری نقش برجسته و شایانی در جایگزینی مصالح سنتی بر عهده دارند .
استفاده از مصالح سبک خصوصا” برای جداسازی فضاهای ساختمانی باعث افزایش شکل پذیری سازه , جذب انرژی حاصل در حرکت زمین و در نتیجه کاهش اثر زلزله خواهد شد مصالح ساختمانی که در مناطق زلزله خیز استفاده می شوند باید چنان باشد که انرزی حاصل از حرکات زمین را خوب جذب کرده و اثرات آن را کاهش دهد و استفاده از بلوک های سفالی و سیمانی نه تنها انرژی حاصل از زلزله را جذب نمی کند بلکه در بسیاری از مواقع باعث تشدید آن می شود که این خود نیز از عوامل افزایش خسارت می باشد استفاده از بلوک های پلاستوفوم به جای انواع مشابه آن با توجه به خواص فیزیکی و شیمیایی خاص این محصول نظیر سبکی وزن , سهولت اجرا , سرعت بیشتر اجرا نیاز کمتر به استفاده از تیرک های نگه دارنده و نیروی انسانی کمتر در اجرا باعث استقبال فراوان شده است و توسط مهندسین و دست اندر کاران صنعت ساختمان کشورمان تائید و توصیه شده است .

ویژگی های بلوک سبک سقفی و دیواری پلاستوفوم ( EPS )
۱- سبکی قطعه بلوک باعث کثر۱۸۰۰۰کیلوگرم جرم درصد مترمربع بنا می شود
۲- کاهش ۳۰% حجم بتن و پوکه طبقات
۳- کاهش مصرف ۲۰% در آهن آلات و فولاد
۴- کاهش مصرف ۲۰% در تیرچه
۵- صرفه جویی در مصرف میزان قالب بندی
۶- ایمن در مقابل آتش سوزی
۷- قابلیت اجرای انواع مصالح ساختمان برروی آن مانند گچ ,خاک , سیمان
۸- حمل ونقل آسان و سهولت بالا کشیدن قطعات در ارتفاعات و به کارگیری در
مناطق صعب العبور
۹- سرعت زیاد در اجرا و کاهش هزینه های دستمزد
۱۰- کاهش هزینه های تهویه مطبوع
۱۱- ضربه پذیر است
۱۲- مقاوم در برابر آب , رطوبت و حرارت
۱۳- بهترین عایق صدا و نفوذ حشرات میکروارگانیسم ها
۱۴- بلوک پلاستوفوم , شیره و دوغاب , بتن را به خود جذب نمی کند و آب بتن را هدر نداده و باعث عمل آوری طبیعی و حفظ خواص بتن می شود
۱۵- کاهش اتلاف انرژی به طرز قابل توجه

فهرست مطالب
عنوان صفحه
بخش اول کلیات ساختمان  ۲
بخش دوم مشخصات اولیه محل مقاله  ۵
بخش سوم سقف بلوک  ۷
بخش چهارم دیوار ۱۳
بخش پنجم ستونها  ۱۶
بخش ششم جزئیات بلوک های ساخته شده  ۳۲
عکس  ۳۶


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 45

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط